VVCS Academy

Veel profvoetballers zouden best naast hun sportieve carrière willen studeren. De tijd is er op zich wel, de interesse ook. Maar waar vind je een opleiding of cursus die rekening houdt met je dagelijkse verplichtingen? Want het voetbal mag er natuurlijk niet onder lijden. Trainingskampen, transfers, wedstrijden in binnen- en buitenland en blessurebehandelingen zorgen ervoor dat je als voetballer heel flexibel moet zijn. Daar kunnen de traditionele opleidingen geen rekening mee houden, zo blijkt steeds weer.

De VVCS heeft een verscheidenheid aan opleidingen en cursussen ontwikkeld, welke zonder uitzondering wel die flexibiliteit kennen. Al deze opleidingen en cursussen  kun je namelijk volgen op de momenten dat het jou het beste uitkomt. Je volgt de lessen online, maar wel in een interactieve en virtuele omgeving en onder begeleiding van een gekwalificeerde docent. Je staat er dus niet alleen voor, maar hebt aan de andere kant wel die vrijheid die je als profvoetballer ook nodig hebt.

Zeer recent heeft de VVCS niet alleen haar aanbod aan cursussen en opleidingen uitgebreid, maar zoals je zult zien ook de website van de VVCS Academy volledig vernieuwd. Bovendien hebben wij een geheel nieuwe portal laten bouwen.

Op deze site kun je alles over het nieuwe cursusaanbod van de VVCS Academy vinden. Tevens kun je direct zien hoe de nieuwe portal werkt.

Heb je vragen, schroom dan niet om te bellen. Ook wanneer je als niet voetballende topsporter geïnteresseerd bent.

Danny Hesp
Voorzitter VVCS

 

Danny Hesp

Wij krijgen binnenkort als eerste partij wereldwijd (4 intermediairs) het keurmerk toegewezen. Hebben een onafhanke… twitter.com/i/web/status/9…

21 uren geleden reply retweet favorite
Danny Hesp

Wij krijgen binnenkort als eerste partij wereldwijd (4 intermediairs) het keurmerk toegewezen. Hebben een onafhanke… twitter.com/i/web/status/9…

21 uren geleden reply retweet favorite
VVCS Academy

Straks naar onze cursisten Personal Trainer Pro in Tilburg, gecombineerd met een afspraak met oud-prof Niek Ripson.… twitter.com/i/web/status/9…

6 dagen geleden reply retweet favorite

Prestatiepsychologie nu ook vanuit het buitenland te volgen

2017 Erik van der Meer

Hoewel de cursus Prestatiepsychologie al vanaf 2015 gevolgd kan worden aan de ...

Lees meer...

"Scoren met je studie"

Voor onze statistieken en om de website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. Lees hier meer.

Sluiten