MS Outlook / Email

Wilt u leren hoe u uw email, taken en agenda beheert via de computer? Wordt u in uw dagelijkse bezigheden geconfronteerd met email, taken en uw agenda die steeds beter op elkaar moeten worden afgestemd? Heeft u het gevoel dat u adequater met uw agenda om zou kunnen gaan? Volg dan de cursus MS Outlook. Tijdens de cursus leert u de basisvaardigheden van het meest gebruikte emailprogramma ter wereld, dat niet alleen vele mogelijkheden biedt, maar uiteindelijk ook eenvoudig is in gebruik. De cursus leert u stapsgewijs hoe u uw contacten, email, taken en agenda adequaat integreert zodat u uw privé en zakelijke bezigheden goed en efficiënt organiseert. De cursus ondersteunt u met praktische tips en individuele richtlijnen, zodat u het geleerde direct kunt toepassen in de praktijk.

Voor wie?
De cursus is bedoeld voor beginners die nog nauwelijks met het programma MS Outlook hebben gewerkt en voor hen die de mogelijkheden van het programma beter willen benutten.

Gewenste vooropleiding
Er is geen vooropleiding nodig.

Cursusduur
10 weken waarin u 4 lesbijeenkomsten volgt van anderhalf uur.

Hoe werken we?
De cursus bestaat uit lesbijeenkomsten en cursusmateriaal dat u digitaal krijgt aangeboden in een aantal interactieve e-learningmodules. U houdt daarnaast digitaal contact met uw docent. U kunt grote delen van de cursus zelfstandig volgen op het tijdstip dat u het beste uitkomt.

Resultaat
Na afloop van de cursus kent u de basisprincipes van het programma MS Outlook. U kunt uw contacten, email, taken en agenda gemakkelijk en geïntegreerd beheren.

Certificering
Na de laatste les maakt u een onlinetoets. Na voldoende resultaat krijgt u een certificaat van deelname.

Huiswerkbelasting
U moet rekening houden met 2 uur oefenen per week.

Vervolgopleiding
Geen.

Startdata
De meeste cursussen starten meerdere keren per jaar.

Uw investering
Het cursusgeld bedraagt  €250,= . De prijs is inclusief studiemateriaal en deelname aan het examen.

Programma
Basisbeginselen van het programma Outlook; 
Uw contacten beheren;
Uw email beheren;
Uw taken beheren;
Uw agenda beheren;
Outlook en social media (Facebook, LinkedIn, Twitter);
Outlook en uw smartphone.

Meer informatie, advies en inschrijving
Heeft u vragen over de cursus of wilt u zich inschrijven, bel voor meer informatie Arjan Ebbinge (06-42298097) of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Aanmelden voor deze opleiding

Danny Hesp

#VVCS helpt @oranjevrouwen in onderhandelingen over financiële vergoedingen. Lees; vvcs.nl/nieuws/1772-le…

10 uren geleden reply retweet favorite
Danny Hesp

#VVCS helpt @oranjevrouwen in onderhandelingen over financiële vergoedingen. Lees; vvcs.nl/nieuws/1772-le…

10 uren geleden reply retweet favorite

Succesvolle afronding pilot-opleiding Effectief Vergaderen

IMG 2288
Afgelopen woensdag hebben alle deelnemers de Post-HBO opleiding Effectief Vergaderen binnen KNVB-commissies succesvol afgerond.

Lees meer...

"Scoren met je studie"

Voor onze statistieken en om de website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. Lees hier meer.

Sluiten