Erkend Personal Trainer worden?

Inspire

In samenwerking met opleidingscentrum Start2Move verzorgt de VVCS Academy, exclusief voor leden van de VVCS, de opleiding tot Personal Trainer PRO. De opleiding start vanaf 26 augustus 2017.


Deze populaire opleiding is geschikt voor de ambitieuze profvoetballer die als erkend Personal Trainer zelfstandig aan de slag wil met diverse doelgroepen. Nadat je de opleiding succesvol hebt afgerond, ben je gekwalificeerd om mensen te begeleiden met specifieke wensen en/of klachten.

Na succesvolle afronding van de opleiding ben je in het bezit van de Europees erkende Fit!vak diploma's Fitnesstrainer A en B en heb je tijdens het onderdeel Sport en Voeding geleerd om specifieke (sport)voedingsbegeleiding aan te bieden. Daarnaast zal het onderdeel Personal Trainer Business je voorbereiden om als Personal Trainer je eigen bedrijf te starten.

Om deze opleiding te volgen is geen specifieke vooropleiding vereist. Met de juiste inzet is het mogelijk om alle 4 onderdelen uit de opleiding in circa 1 jaar af te ronden. De weg naar de erkende diploma’s wordt zo flexibel als mogelijk aangeboden. Er is daarom gekozen voor de volgende mogelijkheden:
• Leslocatie: Driebergen
• Lesdag en tijden: woensdagen van circa 15.30-21.30 uur
• Gebruik van de online leeromgeving en webinars
• Kosteloos inhalen van gemiste lessen

De totale opleiding bestaat uit 25 lesdagen. Hierbij wordt o.a. rekening gehouden met (beker)wedstrijden, de zomerstop en trainingskampen.

De kosten voor de erkende opleiding tot Personal Trainer Pro bedragen € 3.245,-
Voor diegene die zich vóór 1 augustus 2017 inschrijft, geldt een speciale actie: je ontvangt in dat geval 10% korting op de opleidingskosten of een gratis Polar M600 sporthorloge t.w.v. €349,95. Vanzelfsprekend heb je als VVCS-lid en (oud-)contractspeler daarnaast ook nog recht op de overige subsidiemogelijkheden, Deze subsidie kan oplopen tot maximaal 35% teruggaaf van jouw opleidingskosten!

Wil je jezelf inschrijven of meer inhoudelijke informatie over deze opleiding, ga dan naar de website: www.vvcs.nl/academy
Natuurlijk kun je hierover ook altijd even contact opnemen met Arjan Ebbinge. Hij is te bereiken via: e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch: 06 422 98 097.

Danny Hesp

#VVCS helpt @oranjevrouwen in onderhandelingen over financiële vergoedingen. Lees; vvcs.nl/nieuws/1772-le…

10 uren geleden reply retweet favorite
Danny Hesp

#VVCS helpt @oranjevrouwen in onderhandelingen over financiële vergoedingen. Lees; vvcs.nl/nieuws/1772-le…

10 uren geleden reply retweet favorite

"Scoren met je studie"

Voor onze statistieken en om de website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. Lees hier meer.

Sluiten