Spelersbegeleiding

De VVCS heeft een eigen team van ervaren spelersbegeleiders bestaande uit de oud-spelers Louis Laros en Patrick van Diemen. Spelers kunnen hen inschakelen voor persoonlijke begeleiding, contractbesprekingen en bemiddeling.

Voor juridische aangelegenheden maken de spelersbegeleiders gebruik van de kennis en ervaring van VVCS-directeur mr Louis Everard en Ad Dieben.

Voor wat betreft de arbeidsbemiddeling heeft de VVCS al jarenlang een samenwerkingsverband met Soccer Vision, het bureau van Arnold Oosterveer en Edwin Olde Riekerink. De spelersbegeleiders van de VVCS werken met hen nauw samen.

Louis Laros

Louis Laros was net 27 jaar toen hij een knieblessure opliep die een veel te vroeg einde aan zijn carrière maakte. Via Willem II en VVV belandde Louis bij Vitesse waar hij de hoogtijdagen van de Arnhemse club meemaakte.

Louis Laros was twee jaar jeugdtrainer bij Vitesse, alvorens hij koos voor een toekomst als spelersbegeleider bij de VVCS. Louis haalde zijn licentie Official Players Agent licensed by the KNVB en speelt momenteel nog in het eerste elftal van zijn jeugdclub RCD.

Patrick van Diemen

Patrick kan zelf terugzien op een mooie carrière. Hij speelde onder meer voor FC Utrecht, Anderlecht en RKC Waalwijk. Al tijdens zijn actieve loopbaan was hij zeer actief binnen en voor de VVCS. Na eerder lid te zijn geweest van de CSR, trad hij toe tot het bestuur van de VVCS. Per 1 juli 2008 verruilde hij zijn bestuurslidmaatschap voor de fulltime functie van spelersbegeleider.

Telefoonummers

Louis Laros 06-22457763
Patrick van Diemen 06-25033037
VVCS-kantoor 023-5546930

Danny Hesp

#VVCS helpt @oranjevrouwen in onderhandelingen over financiële vergoedingen. Lees; vvcs.nl/nieuws/1772-le…

10 uren geleden reply retweet favorite
Danny Hesp

#VVCS helpt @oranjevrouwen in onderhandelingen over financiële vergoedingen. Lees; vvcs.nl/nieuws/1772-le…

10 uren geleden reply retweet favorite

© Vereniging van Contractspelers | All right reserved

Voor onze statistieken en om de website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. Lees hier meer.

Sluiten