Subsidies

Subsidies 2017 / 2018 voor VVCS Leden

10% subsidie op alle door de VVCS Academy aangeboden opleidingen en cursussen.

Een speler die minder dan twaalf maanden lid is van de VVCS heeft geen recht op bovenstaande subsidies.

Extra subsidies

Voor alle in Nederland actieve contractspelers, alsook voor hen die als contractspeler in Nederland actief waren in enig seizoen vanaf 2003/2004, geldt een extra subsidiemogelijkheid. Deze wordt toegekend door het bestuur van de Stichting CAO voor contractspelers.
Bij het overleggen van een bewijs van inschrijving en een persoonlijk betalingsbewijs van een studie of cursus, zal de contractspeler mogelijk gerechtigd zijn tot een subsidie van 15% van het door hem betaalde inschrijfgeld.  Bij een succesvolle afronding van cursus of studiejaar, kan men nogmaals verzoeken om in aanmerking te komen voor een subsidie groot 10% van het betaalde inschrijfgeld.

De verzoeken hiertoe dienen gedocumenteerd gedaan te worden bij de VVCS, ter attentie van Arjan Ebbinge.

Let wel: de totale subsidie is thans gemaximeerd tot € 1.250,- per jaar en geldt enkel voor cursussen of studies vanaf seizoen 2011/2012. De subsidie zoals hiervoor benoemd zal jaarlijks worden vastgesteld door het bestuur van de Stichting CAO voor contractspelers.

Noot:
De afgelopen jaren is er vanwege een teruggang in de inkomsten en een toename van de subsidiering aan (oud-)contractspelers steeds meer ingeteerd op het budget van de Stichting CAO voor contractspelers. Besloten is om de criteria voor subsidiering terug te schalen. Vanaf 1 juli 2018 geldt het navolgende:

Om als oud-contractspelers in aanmerking te komen voor subsidiering, dient de aanvraag hiervoor binnen 2 jaar na het seizoen waarin het laatste contract (in Nederland) is geëindigd door de desbetreffende oud-contractspeler te zijn ingediend. Concreet: indiien een contract van een oud-contractspeler is geëindigd op 30 juni 2018, kan hij nog tot 1 juli 2020 aanspraak maken op subsidiering vanuit de Stichting CAO voor contractspelers.

 

Danny Hesp

#VVCS helpt @oranjevrouwen in onderhandelingen over financiële vergoedingen. Lees; vvcs.nl/nieuws/1772-le…

10 uren geleden reply retweet favorite
Danny Hesp

#VVCS helpt @oranjevrouwen in onderhandelingen over financiële vergoedingen. Lees; vvcs.nl/nieuws/1772-le…

10 uren geleden reply retweet favorite

Succesvolle afronding pilot-opleiding Effectief Vergaderen

IMG 2288
Afgelopen woensdag hebben alle deelnemers de Post-HBO opleiding Effectief Vergaderen binnen KNVB-commissies succesvol afgerond.

Lees meer...

"Scoren met je studie"

Voor onze statistieken en om de website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. Lees hier meer.

Sluiten