Team VVCS wint FIFPro Tournament 2008

19 juli 2008

Team VVCS heeft het FIFPro Tournament gewonnen door in de finale het team van Slovenië te verslaan.

Gisteren plaatste Team VVCS zich voor de finale door een 0-0 gelijkspel tegen Frankrijk en een 3-0 overwinning op Scandinavië.

In de finale op het sportpark van de Rijnsburgse Boys kwam Slovenië vandaag na een kwartier spelen nog wel op voorsprong door een doelpunt van Ljubisa Strbac.

Vlak voor rust kwam Team VVCS enigszins gelukkig maar wel verdiend langszij dankzij een eigen doelpunt van de Sloveense verdediger Erdzan Beciri.

Halverwege de tweede helft kwam Team VVCS op een 2-1 voorsprong door een mooi doelpunt van Dion Esajas. Na een pass van Koen Garritsen kapte hij weg bij zijn directe tegenstander en schoot hij via de binnenkant van de paal binnen.