VVCS Academy

Welkom bij de VVCS Academy

Veel profvoetballers zouden best naast hun sportieve carrière willen studeren! De tijd is er op zich wel, de interesse ook. Maar waar vind je een opleiding of cursus die rekening houdt met je dagelijkse verplichtingen? Want het voetbal mag er natuurlijk niet onder lijden. Trainingskampen, transfers, wedstrijden in binnen- en buitenland en blessurebehandelingen zorgen ervoor dat je als voetballer heel flexibel moet zijn. Daar kunnen de traditionele opleidingen geen rekening mee houden, zo blijkt steeds weer.

De VVCS heeft een verscheidenheid aan opleidingen en cursussen ontwikkeld, welke zonder uitzondering wel die flexibiliteit kennen. Al deze opleidingen en cursussen  kun je namelijk volgen op de momenten dat het jou het beste uitkomt. Je volgt de lessen online, maar wel in een interactieve en virtuele omgeving en onder begeleiding van een gekwalificeerde docent. Je staat er dus niet alleen voor, maar hebt aan de andere kant wel die vrijheid die je als profvoetballer ook nodig hebt.

Via de onderstaande link kun je alles over het cursusaanbod van de VVCS Academy vinden. Heb je vragen, schroom dan niet om te bellen. Ook wanneer je als niet voetballende topsporter geïnteresseerd bent.

Evgeniy Levchenko
Voorzitter VVCS

Bekijk het studieaanbod  Deelnemers  Subsidies