Programma Team VVCS 2009

22 april 2009

Op maandag 15 juni 2009 zal Team VVCS starten met een driedaags trainingskamp te Papendal. Na nog een aantal trainingen zal Team VVCS dinsdag 30 juni haar eerste wedstrijd spelen tegen ADO Den Haag.
Traditiegetrouw zal Team VVCS haar campagne besluiten met deelname aan het FIFPro Tournament, dat dit jaar gespeeld zal worden in het stadion van AS Cannes.

De eerste aanmeldingen voor Team VVCS zijn inmiddels ook al binnen.
Wil je ook deel uit maken van Team VVCS, kun je een email richten aan Suzanne Bakker (s.bakker@vvcs.nl, je moet wel al 12 maanden lid zijn van de VVCS en gedurende het seizoen 2008/2009 professioneel voetbal hebben gespeeld).
Naast de concrete mogelijkheid op een nieuwe club, kwalificeert het UWV Werkbedrijf de deelname aan de activiteiten van het team VVCS uiteraard als ondernomen als sollicitatieactiviteiten.

Via onderstaande link kun je het volledige programma van Team VVCS bekijken. Er is in het programma nog ruimte voor meer wedstrijden, mochten er nog wijzigingen optreden in het programma zullen we je hiervan op de hoogte houden via onze site.

Planning2 2009.doc