Team VVCS wint eerste wedstrijd met grote cijfers

1 juli 2009

Team VVCS heeft gisteravond haar eerste wedstrijd met 0-4 gewonnen van Ado Den Haag. Bij rust leidde Team VVCS, onder leiding van Peter Boeve, al met 2-0 dankzij doelpunten van Erwin Koen en Resham Sardar. In de tweede helft wist Team VVCS nog verder uit te lopen via doelpunten van Henk Baum en Michael van der Kruis.

Het is de eerste keer dat Team VVCS een overwinning behaald op een eredivisionist. In een mooie ambiance troefden de (nu nog) contractloze spelers hun tegenstander niet alleen af op inzet, maar ook speltechnisch was Team VVCS de betere ploeg. Vanavond speelt Team VVCS in Tegelen op het veld van Sportclub Irene (Sportpark Bakenbos, Bakanbosweg 4, Tegelen) tegen VVV Venlo, aanvang 19.00 uur. De selectie zal later vandaag bekend gemaakt worden op onze site.