Sparta Rotterdam verslaat Team VVCS

4 juli 2009

Na een gelijkopgaande eerste helft gingen beide teams rusten met een 1-0 tussenstand in het voordeel van Sparta (goal Falkenburg). Na de rust kwam Team VVCS al snel op gelijke hoogte. Na een overtreding op Kiki Musampa wist Erwin Koen de toegekende strafschop te benutten.

Helaas wist Sparta Rotterdam de wedstrijd in het laatste kwartier alsnog naar zich toe te trekken. Charles Dissels scoorde uit een strafschop de 2-1 voor Sparta en in de laatste minuten scoorde Benem uit een vrije trap de 3-1.

Volgende week speelt team VVCS nog twee wedstrijden alvorens af te reizen naar Cannes voor het FIFPro Tournament op 11 en 12 juli. Maandag speelt Team in en tegen FC Oss. Woensdag neemt Team VVCS het in Klein Galgenwaard op tegen FC Omniworld.