Spelers ook welkom op symposium Nederlandse Voetbal Academie

11 november 2009

Tijdens het 1ste nationale voetbalsymposium op woensdag 16 december a.s. zal Nederlands meest succesvolle voetbalcoach Guus Hiddink een lezing verzorgen vanuit zijn rol als beschermheer van de Nederlandse Voetbal Academie. Deze onlangs opgerichte voetbalacademie is verantwoordelijk voor de organisatie van dit unieke voetbalsymposium dat zal plaatsvinden in Hotel Residence Victoria in Hoenderloo. Het symposium start ’s middags om 15.30 uur en zal rond 20.30 uur worden afgesloten met de lezing door de huidige bondscoach van Rusland.

Naast de afsluitende lezing door Guus Hiddink zal ook bondscoach Vera Pauw vertellen over het proces achter de opmars van het Nederlands vrouwenelftal. Keeperstrainer Frans Hoek geeft een analyse over hoe (hoofd)trainers kijken naar keepers, terwijl Raymond Verheijen op het gebied van het periodiseren een kijkje geeft in de keuken van de Engelse grootmacht Manchester City. Daarnaast zullen ook lezingen gegeven worden op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, management, het analyseren van voetballen, voeding en krachttraining. Het volledige symposiumprogramma staat op www.nvacademie.nl.

Het symposium is bestemd voor spelers die na hun actieve carrière werkzaam willen blijven in de voetbalwereld. Spelers die lid zijn van bij de VVCS krijgen 50% korting op het inschrijfgeld van €59,-, zij dienen zich dan wel aan te melden op info@vvcs.nl.

Inschrijving voor overige spelers kan elektronisch gebeuren via het inschrijfformulier op www.nvacademie.nl