Tim Bakens voor 2 jaar naar FC. St Gallen

1 juli 2010

Tim Bakens heeft afgelopen vrijdag op een druk bezochte persconferentie zijn handtekening gezet onder een contract bij de Zwitserse club FC St. Gallen.

De komende 2 jaar zal Tim de clubkleuren verdedigen van de oudste club van Zwitserland.

Voor velen een verrassende transfer en ook voor Tim. “Als je mij enkele weken geleden had verteld dat ik voor de nummer 6 van de Zwitserse competitie van afgelopen jaar zou gaan spelen dan had ik de mensen voor gek verklaard!”

“In mijn vakantie werd ik door de VVCS gebeld met de mededeling dat FC. St Gallen belangstelling had en dat ze mij nog eenmaal aan het werk wilden zien. Halsoverkop ben ik vanuit Italië naar Zwitserland gereden om daar twee dagen mee te trainen en een wedstrijd te spelen. Gelukkig verliep alles naar wens en was de clubleiding overtuigd dat ik een meerwaarde kan zijn voor het team.” Afgelopen donderdag ben ik samen met mijn vriendin, Louis Laros en Sjef Blatter naar Zwitserland gevlogen en daar is het contract uit onderhandeld.

Ik ben zeer tevreden hoe de VVCS mij heeft bijgestaan en ik kijk enorm uit naar dit buitenlands avontuur.”