Samenwerking met Punt & Van de Weerdt wordt gecontinueerd

1 oktober 2010

De VVCS is blij dat de samenwerking met Punt & Van de Weerdt Belastingadviseurs verlengd wordt. Dit in Den Haag gevestigde belastingadvieskantoor is al een aantal jaren als partner op het gebied van belastingadvies aan de VVCS verbonden. Onlangs besloten beide partijen de samenwerking te continueren.

VVCS directeur Louis Everard toont zich verheugd. “De leden van de VVCS kunnen op tal van terreinen tegen gereduceerd tarief gebruik maken van de diensten van Punt & Van de Weerdt . Denk hierbij bijvoorbeeld aan het samenstellen van de aangifte inkomstenbelasting of de fiscale behandeling van hypotheekrente in combinatie met het aanvragen van een voorlopige teruggave. Ook verlenen zij uitstekende fiscale ondersteuning bij transfers naar het buitenland”

VVCS contactpersoon Stef Bekker voegt hier nog aan toe: “Ook voor spelers die na hun actieve carrière een onderneming willen beginnen kunnen wij als fiscale sparringpartner dienen”.

 

Punt & Van de Weerdt Belastingadviseurs is gevestigd in de Parkstraat 20 te Den Haag (2514 JK) te Den Haag. Telefonisch zij bereikbaar op 070-3.025.825. Voor meer informatie  kun je ook rechtstreeks contact opnemen met Stef Bekker (06-22.456.271).