Ik was onderweg naar Henk Kesler

15 oktober 2010

De prijsvraag van afgelopen woensdag op onze website was een groot succes. Het aantal inzendingen verraste ons zeer. Helaas kunnen we geen winnaars met een originele VVCS bal belonen, want de kabouter riep kennelijk geen enkele associatie op met Henk Kesler. Henk Kesler beëindigde met ingang van 1 september jongstleden zijn professionele loopbaan als bestuurder van de sectie betaald voetbal van de KNVB, welke in 1995 was begonnen als bestuurslid juridische zaken. De VVCS en de CSR hebben in de afgelopen 15 jaar intensief en plezierig met Henk Kesler samengewerkt. Bij de afscheidsreceptie waren Danny Hesp, Ad Dieben, Martin Snoeck en Louis Everard namens de VVCS aanwezig.

Kesler heeft aangegeven meer tijd aan zijn hobby tuinnieren te gaan besteden. Naast een bijdrage aan zijn tuin, wilde de VVCS hem een meer tastbaar cadeau geven dat de goede relatie met de VVCS zou onderstrepen. Het werd de Kabouter……

Nogmaals, door niemand goed geraden. Verreweg de meeste inzendingen dachten dat de Kabouter onderweg was naar Willem II of Wesley Sneijder.