25 oktober, voorlichtingsdag VVCS Re-integratieservice

22 oktober 2010

Op enig moment komt voor iedere contractspeler betaald voetbal een eind aan zijn voetbalcarrière. Een enkeling zal als trainer of in een andere functie binnen een club in het betaald voetbal werkzaam blijven, doch de meeste voetballers staan op dat moment voor het opstarten van een 2e carrière.

Reeds jaren helpt de VVCS re-integratieservice met veel succes oud spelers bij de opstart naar deze 2e carrière. De VVCS re-integratieservice werkt intensief samen met UWV Werkbedrijf, in het bijzonder het servicepunt voor Topsporters.

Niet alleen wordt op basis van jouw persoonlijke vaardigheden en interesses gekeken welke beroepsrichting het meest geschikt is, maar de VVCS re-integratieservice geeft ook ondersteuning bij het zoeken van een geschikte werkgever door middel van sollicitatietrainingen en eventueel stages. Zo nodig zal in overleg een opleidingstraject worden uitgestippeld, waarbij ook een opleiding via de virtuele klas van de VVCS Academy tot de mogelijkheden behoort. Voetballers hebben ook in hun 2e carrière een werkgever veel te bieden. De vaardigheden opgebouwd in de voetbalcarrière komen hen ook in hun 2e carrière zeer van pas.

 

De VVCS re-integratieservice organiseert op maandag 25 oktober, aanvang 11.00 uur, een voorlichting over de mogelijkheden van de re-integratieservice. Heb je belangstelling, meld je dan snel aan bij Suzanne Bakker (mail: s.bakker@vvcs.nl of telefonisch: 023-5546930) of Marieke Pol (06-51531353)