Contractverlenging Nalbantoglu en Overgoor bij De Graafschap

17 maart 2011

Muslu Nalbantoglu heeft zijn huidige contract met 1 jaar verlengd.

De aanvoerder van De Graafschap staat nu tot de zomer van 2012 onder contract bij ‘de superboeren’.

De verdediger raakte dit seizoen op 28 november in de wedstrijd tegen Vitesse geblesseerd aan zijn knie. Muslu heeft sinds die tijd in Zeist hard gewerkt aan zijn herstel en is heel blij met zijn nieuwe verbintenis.

“Uit de nieuwe verbintenis spreekt heel veel vertrouwen en ik ben er absoluut van overtuigd dat ik weer op mijn oude niveau ga terugkomen. De VVCS heeft mij ook nu weer bijgestaan in de onderhandelingen en zij hebben alles prima geregeld.”

 

Directeur voetbalzaken Leen Looyen is op de website van De Graafschap ook zeer content over de verlenging. “In een vroeg stadium heb ik al aangegeven dat bij een voorspoedig herstel van Muslu een contractverlenging tot de mogelijkheden zou behoren. Dit is nu het geval.Voor zijn blessure was hij onze aanvoerder en vaste waarde en ik ben blij dat hij heeft bijgetekend.”

 

De Graafschap heeft ook het contract met Sjoerd Overgoor met een jaar verlengd. De middenvelder staat nu in ieder geval tot de zomer van 2012 onder contract. Tevens is er een optie voor seizoen 2012/2013 in het contract opgenomen.

Ook Sjoerd heeft zich bij de onderhandelingen laten bijstaan door de VVCS.

 

Sjoerd debuteerde in het betaald voetbal bij De Graafschap in 2009 tegen FC Eindhoven met een 3-0 overwinning.

Sindsdien speelde  de 22-jarige middenvelder ruim 30 wedstrijden in het eerste team van De Graafschap. Dit seizoen is hij definitief doorgebroken.

“Ik ben zeer blij met mijn nieuwe contract. Ik hoop komend seizoen uit te groeien tot een vaste waarde in de hoofdmacht.”

 

Ook directeur voetbalzaken Leen Looyen is content met de contractverlenging: “Sjoerd is een jonge speler uit de omgeving, hetgeen voor een club als De Graafschap belangrijk is. Middels deze verlenging spreken wij ons vertrouwen uit in Sjoerd.”