Wouter Gudde zet punt achter loopbaan

12 april 2011

Wouter Gudde heeft besloten om aan het einde van het huidige seizoen te stoppen met het spelen van betaald voetbal.

Wouter kwam in zijn 8-jarige professionele carrière uit voor 3 clubs. Wouter tekende zijn eerste contract bij Sparta Rotterdam en kwam vervolgens uit voor RKC Waalwijk en Excelsior. In totaal speelde Wouter 155 wedstrijden in het betaald voetbal.

Gedurende het huidige seizoen combineerde Wouter zijn profcarrière al met het verrichten van commerciële en maatschappelijke activiteiten voor de club uit Kralingen.

Gezien de leeftijd van Wouter (26 jaar) komt het besluit voor veel mensen zeer plotseling maar voor Wouter is het een weloverwogen beslissing.

Wouter: “Ik merkte dit seizoen dat ik steeds meer moeite heb om iedere dag weer 100% fit op het veld te staan. Tijden mijn revalidatie voor de winterstop heb ik hier goed over nagedacht en nu heb ik definitief 

de knoop doorgehakt. Volgend seizoen ga ik aan de slag als full-time commercieel medewerker en daar heb ik veel zin in.”


De VVCS wenst Wouter heel veel succes bij zijn nieuwe carrière.