VVCS en Intersport openen webshop voor leden

14 april 2011

Contractspelers die lid zijn van de VVCS hebben voortaan de mogelijkheid om via de VVCS/Intersport webshop voetbalschoenen en andere sportartikelen met flinke korting te bestellen.

Steeds minder spelers hebben vandaag de dag de luxe van een schoenen- of kledingcontract met een sportmerk. Veel spelers moeten daarom, om hun beroep goed te kunnen blijven uitoefenen, gewoon naar de winkel voor het aanschaffen van  voetbalschoenen. De VVCS heeft voor deze categorie spelers een uitstekende regeling weten te treffen met Intersport Hink Sport Megastore. Alle leden van de VVCS krijgen binnenkort een voordeelpas thuis gestuurd en kunnen in de VVCS/Intersport-webshop met een unieke code inloggen en online hun voetbalschoenen of andere sportartikelen bestellen. De korting op de voetbalschoenen bedraagt 40% en op overige sportartikelen 25%.

De VVCS is zeer content met de samenwerking met Hink Sport die het mogelijk heeft gemaakt dat spelers op deze wijze aan de beste materialen kunnen komen tegen een voordelige prijs. VVCS voorzitter Danny Hesp: “Ik ben heel blij met deze samenwerking. Heel veel professionele spelers kopen tegenwoordig zelf hun voetbalschoenen en nu kunnen zij dat zeer voordelig doen in de VVCS/Intersport Hink Sport webshop. In deze online winkel kunnen spelers voetbalschoenen van alle bekende merken bestellen en thuis bezorgt krijgen. Naast voetbalschoenen geldt de korting ook voor onder andere kunstgrasschoenen. Verder krijgen zij ook korting op kleding en overige  artikelen die in de shop verkrijgbaar zijn. De nieuwe webshop is weer een goed voorbeeld dat wij als vakbond inspelen op een behoefte die ontstaat onder onze spelers. Inmiddels hebben al meerdere spelers voetbalschoenen bestelt en zijn zeer tevreden over de geleverde service.”

In de sector sport en vrije tijd is Intersport Hink Sport Megastore onbetwist de grootste van Nederland. Door haar ruime assortiment van de beste (voetbal)merken zijn expertise en kwaliteit gewaarborgd. In de Intersport Megastores in Alkmaar, Almere en Groningen is zelfs een heuse VoetbalXpert afdeling ingericht, geheel in voetbalsfeer. Net als haar overige klanten wil Intersport Hink Sport Megastore contractspelers het beste van het beste bieden.