Ook MBO studenten behalen hun felbegeerde diploma

7 juni 2011

De MBO studenten Paul Beekmans, Nyron Wau, Stef Doedee, Nuelson Wau, Rick Hoogendorp, Sieme Zijm, Daniel Voigt en Jeffrey Vlug hebben afgelopen week hun eerste studiejaar aan de VVCS Academy afgerond. Hiermee behaalden zij het diploma Commercieel medewerker binnendienst niveau 3.

Waar in het reguliere onderwijs de studenten 2 jaar doen om dit diploma te behalen, hebben de studenten van de VVCS Academy dit in één jaar gerealiseerd. Deze prestatie wordt alleen nog maar indrukwekkender wanneer je beseft dat de studenten de opleiding hebben gecombineerd met hun voetbal- of maatschappelijke carrière.

Aangezien de studenten gedurende het studiejaar de eerdere examens succesvol hadden afgerond, konden zij bij een positief resultaat van het afsluitende examen hun diploma behalen. Tijdens dit laatste examen moesten de studenten ten overstaan van een commissie een presentatie verzorgen over hun branchewerkstuk. Daarnaast moesten zij ingaan op de inhoudelijke vragen die de commissie hen stelde. Deze vragen hadden betrekking op het praktijkgedeelte van de opleiding, het zogenaamde stagelopen. Dat de commissie danig onder de indruk was van de prestaties van de studenten, blijkt wel uit het feit dat alle presentaties beloond werden met minimaal een 7. Ook voor het praktijkgedeelte ontvingen allen een ruime voldoende.

De studenten waren vanzelfsprekend erg blij met het behalen van hun diploma. Daarnaast hebben zij aangegeven dat de werkwijze van de VVCS Academy hen goed bevalt.  Het merendeel van hen gaat daarom ook door met de vervolgopleiding aan de VVCS Academy. Zij zullen in augustus starten met de MBO opleiding Junior accountmanager niveau 4.

Uiteraard is de VVCS erg trots op deze studenten. Wij willen hen dan ook van harte feliciteren met hun diploma en veel succes wensen bij de vervolgopleiding.