Team VVCS maakt indruk ondanks kleine nederlaag

6 juli 2011

Gistermiddag speelde Team VVCS in Apeldoorn haar eerste wedstrijd tegen AGOVV. Deze wedstrijd ging helaas met 1-0 verloren. In tweede helft wist Vojtech Schulmeister uit een corner de enige en winnende treffer te maken.

Team VVCS maakte op de aanwezigen op Sportpark Berg een Bos een goede indruk en de kritieken na de wedstrijd waren dan ook lovend.
Helaas kon het goede spel niet omgezet worden in winst. Ook de spelersgroep hield een goed gevoel over aan de wedstrijd en de spelers kijken al uit naar de wedstrijd zaterdag in en tegen Den Bosch. Het gaf de spelers een goed gevoel om weer een wedstrijd te kunnen spelen. Aan de speelwijze van Team VVCS was ook zeker niet af te zien dat de spelers pas voor het eerst met elkaar samen speelden.

Helaas viel na 20 minuten Romario Sabayo uit met een blessure, hopelijk kan hij snel weer aansluiten bij de groep.

Morgen en vrijdag werkt Team VVCS een ochtendtraining af op het trainingscomplex van de KNVB in Zeist. Zaterdag is om 17.00 uur FC Den Bosch de tegenstander. Over deze wedstrijd zal later meer informatie op onze website te vinden zijn.