Team VVCS winnaar FIFPro Tournament 2011

19 juli 2011

Afgelopen zaterdag stelde Team VVCS de winst van het FIFPro Tournament reeds veilig. Na twee terechte overwinningen bleek Team VVCS de sterkste deelnemer aan dit toernooi.
Tijdens de openingswedstrijd van het FIFPro Tournament wist Team VVCS te winnen van Italië. Team VVCS kwam nog wel met 0-1 achter, maar na goals van Hans Denissen (2x) en Qays Shayesteh stapte Team VVCS als terechte winnaar (eindstand 3-2) van het veld.

Later die dag was Portugal de tweede tegenstander. In deze wedstrijd was Team VVCS duidelijk de bovenliggende partij, dit resulteerde dan ook in een 4-0 overwinning. De doelpunten kwamen op naam van Stanley Tailor, Dave Huymans en Hans Denissen (2x).

Door zijn 4 goals op deze dag mocht Hans Denissen zich ook topscorer van het toernooi noemen.

De toernooiwinst op zaterdag had tot gevolg dat Team VVCS op zondag op het hoofdveld mocht aantreden tegen Almere City FC. Deze wedstrijd eindigde in een 2-0 overwinning voor Almere City FC.

’s Avonds in Koetshuis ‘De Burcht’ vond de prijsuitreiking plaats. Aanvoerder Dave Huymans ontving uit handen van de toernooiorganisatie de trofee voor het behalen van de eerste plaats. Ook mocht Hans Denissen de trofee voor ‘Best Player of the Tournament’ in ontvangst komen nemen.
Al met al een uitermate geslaagd toernooi voor Team VVCS!

Voor keeper Agil Etemadi en buitenspeler Hans Denissen heeft Team VVCS ook al zijn waarde bewezen.
Agil Etemadi zal een contract bij FC Groningen tekenen en Hans Denissen traint mee bij RKC Waalwijk. Hopelijk zullen deze week meer clubs hun interesse voor de spelers van Team VVCS tonen.