Ook in 2012 weer volop mogelijkheden aan de VVCS Academy!

23 december 2011

Steeds meer voetballers en topsporters ontdekken de voordelen van de VVCS Academy. In 2011 waren er ruim 80 topsporters actief aan de VVCS Academy. Zij volgen een HBO-studie, een MBO-opleiding of een cursus. Daarnaast hebben in 2011 vijftien studenten een MBO- of HBO diploma behaald!

Ook in 2012 kun je als topsporter weer terecht aan de VVCS Academy voor een cursus, studie of opleiding. Zo is er de mogelijkheid om vanaf 12 januari te starten met een cursus Management of een cursus Marketing. In maart zal de cursus ICT-vaardigheden van start gaan. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen, zullen ook de andere cursussen van de VVCS Academy weer met enige regelmaat starten in 2012.

 

Mocht je de HBO-studie Topsportmanagement & Ondernemerschap willen volgen aan de VVCS Academy, dan is dat mogelijk vanaf september 2012. Indien je eerder wilt starten,  is er de mogelijkheid om voordien een cursus op HBO-niveau te volgen. Bij een succesvolle afronding hiervan, krijg je vrijstelling  voor de betreffende module tijdens je HBO-studie.

 

Ook voor het volgen van de MBO-opleiding Commercieel medewerker kun je in 2012 weer terecht aan de VVCS Academy. Vanaf september 2012 kun je deze opleiding volgen. Mocht je al in het bezit zijn van een MBO-diploma op niveau 3, dan kom je wellicht in aanmerking om in te stromen bij de MBO-opleiding Junior accountmanager op niveau 4.

 

Meer informatie over het studie- en cursusaanbod,  een overzicht van de kosten en de aantrekkelijke subsidies vind je op de website van de VVCS Academy:  www.vvcs.nl/academy

 

Vanzelfsprekend kun je voor alle vragen ook persoonlijk contact opnemen met  Arjan Ebbinge. Hij is telefonisch te bereiken op het nummer  06 422 98 0 97 of via e-mail: academy@vvcs.nl

 

Langs deze weg wil de VVCS Academy iedereen in elk geval fijne feestdagen en een leerzaam 2012 toewensen!