Ronald Graafland verlengt contract bij Feyenoord

12 april 2012

Ronald Graafland heeft vanmiddag overeenstemming bereikt met Feyenoord over het verlengen van zijn contract met 1 jaar. De 32 jarige Rotterdammer, die vorig seizoen over kwam van Ajax, is verguld met de nieuwe verbintenis. “Vorig seizoen was ik al zeer verheugd dat Feyenoord bij me aanklopte om de rol van ervaren stand-in tussen de jonge doelmannen Mulder en Lamproe te vervullen. In die rol kan ik me prima schikken en ik zie het nu als een blijk van waardering dat de club mijn aflopende contract wenst te verlengen. Ik heb de verlenging zelf afgedwongen door in de trainingen met het eerste en wedstrijden met de beloften scherp te zijn. Ik ben echter ook nog steeds ambitieus en zal op een gezonde manier voor concurrentie zorgen. Als geboren Rotterdammer blijft mijn doel om toch nog een keer in de Kuip voor dat fantastische legioen tussen de palen te staan.”

Ronald Graafland werd in de onderhandelingen met Feyenoord bijgestaan door Louis Laros van de VVCS.