Dirk Heesen trainer Team VVCS

29 juni 2012

De op dit moment nog clubloze Dirk Heesen neemt vanaf maandag aanstaande Team VVCS onder zijn hoede.

Danny Hesp is verheugd met de toezegging van Heesen, die per 1 juli bij FC Oss vertrok. Hesp: “Andries Ulderink had in een eerder stadium toegezegd, maar koos voor AGOVV. Ik ben dan ook echt blij met de spontane reactie van Dirk. Onder zijn leiding beginnen wij maandag met ons inmiddels traditionele trainingskamp op het KNVB sportcentrum. Tenminste 10 spelers zullen daar maandag present zijn. Ik ga er zonder meer vanuit dat de komende week nog een flink aantal clubloze spelers zich bij hen zullen aansluiten. Dat is ook echt de ervaring van de laatste jaren”.

Dirk Heesen hoefde inderdaad niet lang na te denken: “Wie ben ik om daar nee tegen te zeggen? Ook deze ervaring pik ik weer mee. Ik ben iemand die alle mogelijke  leermomenten koestert. En aardig is toch ook dat ik hiermee wederom in de voetsporen treed van Hans de Koning, de man met wie ik als assistent heb gewerkt en dus later ben opgevolgd bij FC Oss. Net als hij hebben heel wat oud coaches van Team VVCS mooie clubs gevonden. De voorbije weken is een tweetal opties in het buitenland de revue gepasseerd, een club op Cyprus en eentje in het Midden Oosten. Beiden ketsten helaas af. Haar eerste wedstrijd speelt Team VVCS trouwens op 11 juli tegen Volendam, de nieuwe club van Hans de Koning. Alsof het zo moest zijn. Ik kijk er nu al naar uit”.