Team VVCS gestart met trainingen

3 juli 2012

Een dag later dan gepland is Team VVCS alsnog gestart met de trainingen. Gisteren was de groep spelers niet groot genoeg voor een volledige groepstraining. Gelukkig kwamen er maandagmiddag nog een aantal aanmeldingen binnen, waardoor Team VVCS vandaag wel van start kon gaan.

De spelers verzamelden om 13.00 uur in Zeist en zijn om 14.00 onder leiding van Dirk Heesen begonnen met de eerste groepstraining. De keepers worden dit jaar onder handen genomen door keeperstrainer Richard Vennema. Na de training zullen de spelers en staf gezamenlijk dineren en overnachten in het KNVB Sporthotel.

Morgenochtend om 10.30 uur staat de tweede training op het programma.

De volgende spelers verschenen vanmiddag in Zeist:
           Rodney Ubbergen
           Delano van Crooy
           Alair Cruz Vicente
           Petrit Hoxhaj
           Tobias Waisapy
           Serdar Ozturk
           Jerson Ribeiro
           Ingmar Maayen
           Norichio Nieveld

Aanstaande woensdag (11 juli) staat de eerste wedstrijd van Team VVCS op het programma, deze wedstrijd wordt gespeeld tegen FC Volendam.

Later deze week zullen er nog een aantal spelers aansluiten bij Team VVCS. Tevens kun je je ook nog aanmelden voor Team VVCS. Voorwaarde voor deelname is dat je afgelopen seizoen onder contract hebt gestaan bij een BVO. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Suzanne of Danny (tel.: 023-5546 930).