Team VVCS verliest eerste wedstrijd van FC Volendam

12 juli 2012

Gistermiddag speelde Team VVCS haar eerste wedstrijd in het Kras Stadion tegen FC Volendam.
Het team onder leiding van Dirk Heesen kon zich na een week trainingsarbeid eindelijk tonen aan de aanwezigen scouts in het stadion.

Team VVCS maakte een gedreven indruk voorafgaand aan de wedstrijd, maar startte wat onwennig. Het was dan ook de eerste wedstrijd die in deze samenstelling werd gespeeld. Halverwege de eerste helft kon Tuyp, na een mislukte kopbal uit een corner, de bal binnenwerken. Kort daarna kwam FC Volendam op 2-0 door een afstandschot van Leon Tol. Dit was ook de ruststand.

In de tweede helft, tegen een volledig vernieuwd FC Volendam, ging de wedstrijd gelijk op. Er waren kansen voor beide ploegen. Uiteindelijk wisten beide ploegen niet meer te scoren en eindigde de wedstrijd in 2-0.

Team VVCS kijkt tevreden terug op haar eerste wedstrijd. De spelers bleken conditioneel al op een goed niveau en zijn zonder kleerscheuren uit de eerste wedstrijd gekomen.

Vandaag stonden de spelers weer op het veld voor een uitlooptraining. Aanstaande zaterdag komt Team VVCS in Herpen (vv Herpina) in actie tegen de oude ploeg van trainer Dirk Heesen, FC Oss. Bij deze wedstrijd zullen een aantal nieuwe spelers ten opzichte van woensdag in actie komen.