Team VVCS wint van FC Oss

15 juli 2012

Team VVCS heeft gisteren verdiend haar eerste overwinning geboekt. Op het veld van VV Herpinia wist het team van Dirk Heesen negentig minuten lang de wedstrijd te dicteren. In de stromende regen combineerde Team VVCS er lustig op los. Dat resulteerde halverwege de eerste helft in de terechte 1-0 door Roddy Kambala. Team VVCS kreeg in het verloop van de wedstrijd meerdere mogelijkheden om de voorsprong verder uit te breiden maar slaagde daar niet in. Doelman Delano van Crooij hoefde daarentegen maar enkele reddingen te verrichten.

Morgen speelt Team VVCS in Belgie tegen Player4contract, het Belgische team van contractloze spelers. De wedstrijd wordt gespeeld op het nationaal trainingscomplex van de Belgische bond aan de Route de Bruxelles 486 in Tubeke, aanvang 16.00 uur.