22 MBO-studenten rondden hun Mbo-opleiding succesvol af aan de VVCS Academy

10 juli 2015

Zoals inmiddels bekend moge zijn, is flexibiliteit een belangrijke kernwaarde binnen de opleidingen van de VVCS Academy.

Een mooi voorbeeld hiervan is dat de Mbo-studenten aan de VVCS Academy zelf kunnen bepalen of zij hun opleiding afronden in 1 jaar, dan wel dat zij er een langer traject van maken. Deze keuze gold in het verleden voor zowel de richting Commercieel Medewerker, als voor Junior Accountmanager. Ook voor de dit jaar gestarte nieuwe Mbo –opleiding Verkoper geldt deze flexibiliteit.

De studenten die tijdens  de opleidingen Commercieel medewerker en Junior accountmanager  voor een langer traject kozen, hebben hun opleiding desalniettemin dit studiejaar weten af te ronden. Dit geldt voor 14 studenten. Een prima prestatie in combinatie met hun voetbalcarrière. 

Net als in eerdere jaargangen zijn er ook nu weer studenten die hun opleiding versneld willen afronden. Dit was het geval bij de Mbo-opleiding Verkoper. Maar liefst 8 studenten hebben het gepresteerd om deze opleiding binnen 1 jaar af te ronden. Met recht een compliment waard.

De VVCS feliciteert de hierna volgende spelers van harte met het behalen van hun diploma:

Verkoper Detailhandel niveau 2

– Marlon Versteeg
– Emilio Prieto
– Anil Mercan
– Joël Affolter
– Justin Bijlow
– Gustavo Hamer
– Nigel Robertha
– Jari Schuurman

Commercieel medewerker niveau 3

– Donny v/d Beek
– Elton Acolatse
– Adham El Idrissi
– Sven van Doorm
– Louisben Jagt
– Jantje Vermolen
– Youandi Renfurm
– Indy Groothuizen
– Ryan Hiwat
– Junior dos Santos Lima
– Richard Lupungu

Junior accountmanager niveau 4

– Djavan Anderson
– Paulo Bandeira
– Dwayne Green