Nieuwe samenstelling CSR

6 september 2002

De Centrale Spelersraad heeft conform de reglementen in de eerste week van september haar nieuwe samenstelling bekend gemaakt. Gezien de groeiende werkzaamheden – mede in verband met de invoering van het nieuwe internationale transfersysteem – heeft de CSR daarbij gebruik gemaakt van de bevoegdheid tot uitbreiding van de raad.

Van de huidige CSR stellen zich de volgende leden herkiesbaar: Mariano Bombarda (Feyenoord), John van den Brom (De Graafschap), Roy Beukenkamp (FC Groningen) en Jan Bruin (Cambuur Leeuwarden).

 

Raymond Atteveld is niet langer actief in het betaald voetbal en kan zich om die reden niet herkiesbaar stellen. Ook Marc van Hintum, die sinds januari in het buitenland speelt (Hannover 96), kan niet langer zitting nemen in de raad.

 

De CSR heeft als nieuwe leden benoemd: Danny Hesp (NEC), Alfred Schreuder (NAC), Patrick Zwaanswijk (FC Utrecht), Jeffrey van As (ADO Den Haag), Jochem van der Hoeven (Fortuna Sittard) en Mischa Rook (TOP Oss).

 

Het secretariaat van de CSR wordt gevormd door Theo van Seggelen, Louis Everard en Ad Dieben, die als niet actieve spelers deel uitmaken van de CSR.

 

Alfred Schreuder

 

Het komend seizoen zal de CSR onder meer – in overleg met de KNVB – een oplossing moeten vinden voor de implementatie van de nieuwe FIFA-transferregels in het Nederlands betaald voetbal.