VVCS Profvoetbalgala 2003 rond finale Amstel Cup

5 mei 2003

Het 19de VVCS Profvoetbalgala – georganiseerd in samenwerking met het CBV – zal a.s. 1 juni a.s. plaatsvinden rond de finale van de Amstel Cup. De Profvoetballer van het jaar zal voorafgaande aan de bekerfinale op de Rotterdamse wateren gehuldigd worden.

Afgelopen week zijn de stembiljetten met de genomineerden onder de contractspelers in het Nederlands betaald voetbal rondgestuurd. De inzendingen stromen momenteel in grote getale binnen.

De Kuip, het vertrouwde decor voor de finale van de Amstel Cup

 

Tijdens een rondvaart door de wateren van Rotterdam, voorafgaande aan de finale van de Amstel Cup, zullen de winnaars in de verschillende categorieën bekend worden gemaakt.


De nieuwe, pas in april 2003 in de vaart genomen James Cook van rederij Spido zal het decor zijn van de meest prestigieuze verkiezingen binnen het Nederlands betaald voetbal.


Vanwege de beperkte capaciteit van de James Cook – zo’n 500 gasten kunnen er ontvangen worden – zijn de VVCS en de CBV via loting onder hun leden tot de definitieve gastenlijst gekomen. Van iedere BVO zijn vier spelers en hun partners uitgenodigd de verkiezingen bij te wonen.


Tijdens de rondvaart kunnen de genodigden – behalve van de verkiezingen – genieten van artiesten, een hapje en een drankje en uiteraard vanaf het buitendek van het voorbijglijdende landschap.


Na afloop van de festiviteiten zullen de genodigden aanleggen bij het Stadion Feyenoord en gezamenlijk de bekerfinale bijwonen.