Nominaties Profvoetballer van het jaar

7 mei 2004

De VVCS en de CBV hebben de nominaties voor de Profvoetballers en Trainer van het seizoen 2003-2004 bekend gemaakt. De komende weken zullen de spelers uit het betaald voetbal hun stem uitbrengen, waarna op het VVCS Profvoetbalgala de winnaars bekend gemaakt zullen worden.

De genomineerden Tomás Galásek, Maxwell en Arjen Robben

Voor de Beste profvoetballer van de Holland Casino Eredivisie zijn PSV-er Arjen Robben en de Ajacieden Tomás Galásek en Maxwell genomineerd.

Voor de titel Beste profvoetballer van de Gouden Gids Divisie kan gekozen worden uit Michel Breuer van Excelsior, Klaas Jan Huntelaar van AGOVV Apeldoorn en Yuri Rose van Heracles Almelo.

De genomineerden voor de Beste Speler van de Gouden Gids Divisie:
Michel Breuer, Klaas Jan Huntelaar en Yuri Rose

Bij de titel Doelman van het seizoen 2003-2004 zal de strijd gaan tussen Maikel Aerts (RBC Roosendaal), Gábor Babos (NAC) en Henk Timmer (AZ).

Bij het Talent van het seizoen 2003-2004 zal de keuze moeten vallen op John Heitinga (Ajax), Nigel de Jong (Ajax) of Arouna Kone (Roda JC).

Voor Trainer van het seizoen 2003-2004 zijn Co Adriaanse (AZ), Foppe de Haan (SC Heerenveen) en Ronald Koeman (Ajax) genomineerd.

Het zijn de spelers uit het Nederlands betaald voetbal die uiteindelijk de winnaars in de verschillende categorieën zullen kiezen. Voor de categorie Club van het seizoen 2003-2004 zal een vakjury met vertegenwoordigers uit alle geledingen van de voetbalwereld een keuze maken.

De prijzen zullen uitgereikt worden op het VVCS Profvoetbalgala, dat op een nader te bepalen datum aan het begin van het komende seizoen zal plaatsvinden.