VVCS districtsledenvergaderingen in Eindhoven, Zwolle en Breukelen

11 november 2004

De jaarlijkse districtsledenvergaderingen van de VVCS worden gehouden op 16, 17 en 18 november. Net als vorig jaar zijn de locaties Eindhoven, Zwolle en Breukelen. De uitnodigingen met de agenda van de vergadering zijn imiddels naar de spelersraden verstuurd.

De eerste districtsledenvergadering zal plaatsvinden op dinsdag 16 november 2004 in Hotel Holiday Inn te Eindhoven. Deze ledenvergadering is bestemd voor leden van de zuidelijke clubs in Limburg en Noord-Brabant: MVV, Roda JC, Fortuna Sittard, VVV-Venlo, Helmond Sport, Eindhoven, PSV, FC Den Bosch, Top Oss, RKC Waalwijk, Willem II, NAC Breda en RBC Roosendaal.


VVCS-districtsvergadering in Breukelen, 2003

De tweede districtsledenvergadering wordt gehouden in de Nieuwe Buitensociëteit te Zwolle op woensdag 17 november. Deze vergadering is bestemd voor de clubs in Oost- en Noord-Nederland: SC Heerenveen, Cambuur Leeuwarden, FC Groningen, BV Veendam, Emmen, FC Zwolle, Go Ahead Eagles, FC Twente, Heracles Almelo, AGOVV, De Graafschap, Vitesse en NEC.

De derde districtsledenvergadering wordt tenslotte gehouden op donderdag 18 november in Motel Breukelen en is bedoeld voor de leden van de westelijke clubs: FC Dordrecht, ADO Den Haag, Sparta Rotterdam, Excelsior, Feyenoord, FC Utrecht, Haarlem, Stormvogels/Telstar, Ajax, FC Volendam en AZ.

De districtsledenvergaderingen staan steeds gepland van 16.00-18.00 uur. Daarna wordt de leden een borrel en een hapje aangeboden.