Eerste districtsledenvergadering VVCS in Eindhoven

20 november 2004

De eerste districtsledenvergadering van de VVCS vond 16 november plaats in het Eindhovense Holiday Inn. In de Johan Friso-zaal van het hotel waren de vertegenwoordigers van de spelersraden van de zuidelijke profclubs bijeengekomen.

Naast de presentatie van het jaarverslag over het afgelopen seizoen en een toelichting op de begroting voor het seizoen 2004-2005, werd ook de herverkiezing van de aftredende bestuursleden Theo Migchelsen en Robert Roest behandeld.

Henk Vos (TOP Oss), Raymond Victoria, Jos van Nieuwstadt (beiden Willem II) en Mohammed Allach (VVV Venlo) volgen de ledenvergadering in Eindhoven.

Daarna was er tijd voor een bespreking van onderwerpen als de TV-rechten procedure, het play off-systeem en de Centrale Spelersraad.

Aandachtig luisterend: Arne Slot, Rob Penders (beiden NAC), een bewogen Peter Uneken, Paul Beekmans (beiden FC Den Bosch) en Edwin Hermans (Fortuna Sittard).

Na afloop van de vergadering was er voor de spelers gelegenheid om bij een hapje en een drankje onderling en met de VVCS-bestuursleden informeel na te kletsen.