Erik van der Meer trainer van Team VVCS

4 juli 2006

Niet Jos van Eck, zoals VI vandaag abusievelijk meldde, maar Erik van der Meer is deze zomer de trainer van het Team VVCS voor contractloze spelers. Morgen werkt Van der Meer op Klein Galgenwaard in Utrecht zijn eerste training af. Vrijdag staat op dezelfde locatie om 16.00 uur de oefenwedstrijd tegen TOP Oss op het programma.
Na een training op maandag 10 juli staat woensdag 12 juli om 19.00 uur een wedstrijd tegen AGOVV op het programma. Deze wedstrijd wordt gespeeld op sportcentrum Papendal bij Arnhem.

Erik van der Meer

Erik van der Meer (39) speelde 206 wedstrijden voor FC Utrecht en was als trainer onder meer werkzaam bij Jong FC Utrecht en Jong RBC Roosendaal.

Jos van Eck, die het Team VVCS de afgelopen twee jaar coachte, is wel weer van de partij op het FIFPro Tournament, dat op 15 en 16 juli op sportpark Middelmors van Rijnsburgse Boys wordt gehouden.

Van Eck zal dan samen met Erik van de Meer de coaching op zich nemen van het Team VVCS, dat uit zal komen tegen de teams van Slovenië, Frankrijk, Portugal en Duitsland.

Het Team VVCS bestaat uit spelers die het afgelopen seizoen nog uitkwamen in het betaald voetbal maar tot op heden nog geen nieuwe club gevonden hebben. Vorige zomer vonden maar liefst elf spelers via het Team VVCS alsnog een nieuwe club in het betaald voetbal.