Wedstrijdprogramma Team VVCS bijna rond

7 februari 2007

Voor het vierde achtereenvolgende jaar zal het Team VVCS voor contractloze spelers deze zomer weer in actie komen. Het wedstrijdprogramma van het team is al bijna rond.

De oefencampagne van het team VVCS zal weer professioneler zijn dan het vorige seizoen. Naast een behoorlijk aantal trainingen op Papendal zullen er tenminste vier oefenwedstrijden tegen Nederlandse BVO’s gespeeld worden.

Het Team VVCS in 2006

Traditioneel zal gestart worden – op vrijdag 6 juli – tegen TOP Oss. Op 10 juli zal voor het eerst een club uit de eredivisie als tegenstander fungeren: RKC Waalwijk. Ook VVV-Venlo liet inmiddels weten graag uit te komen tegen het Team VVCS; deze wedstrijd staat voor 14 juli op de agenda. Een vierde tegenstander wordt nog gezocht.

Op 21 en 22 juli zal het Team VVCS ook deelnemen aan het derde internationale FIFPro Tournament voor contractloze profspelers. Naast het Team VVCS zullen de volgende zeven landen aan het toernooi deelnemen: Portugal, Frankrijk, Italië, Duitsland, Slovenië, Engeland en Zwitserland.