Team VVCS verslaat VVV-Venlo

14 juli 2007

Team VVCS heeft VVV-Venlo vanavond in Sevenum een gevoelige nederlaag bezorgd. De spelers zonder contract versloegen de kersverse eredivisionist met 3-1.

De Limburgers kwamen nog wel op een voorsprong door Peter Reekers, maar Santinho Lopes Monteiro maakte nog voor rust gelijk.

De ruim 1.000 toeschouwers zagen na de pauze het Team VVCS soepel combineren en verdiend uitlopen naar 3-1. Eerst zette de verdediging van VVV-Venlo de buitenspelval verkeerd open, waarna Mohammed Elberkani alleen op doelman Van Driel kon afgaan. Hij was niet zelfzuchtig en gunde Jurrick Juliana de treffer: 1-2. Vier minuten later was Juliana opnieuw trefzeker: 1-3.

Team VVCS

Trainer Jan van Dijk was positief verrast door zijn team, dat hij sinds anderhalve week onder zijn hoede heeft. Van Dijk: ‘Er zit duidelijk een stijgende lijn in. Ondanks de onzekere situatie van de spelers hebben ze het naar hun zin en heerst er een goede teamsfeer. En dan te bedenken dat we in vergelijking met de eerste twee wedstrijden Gerard Aafjes en Roel Buikema nog misten, die op proef zijn bij Falkirk.’

‘Aanstaande dinsdag spelen we tegen Eindhoven en dan reizen we met vertrouwen af naar Lissabon voor het FIFPro Tournament. Van deze groep moet toch een flink aantal een nieuwe club kunnen vinden.’