Aftrap VVCS Academy

12 oktober 2007

Donderdagavond 11 oktober beleefden 8 profs de primeur om als eerste studenten college te volgen aan de virtuele VVCS Academy.

Jarenlang heeft de VVCS zich sterk gemaakt om voetballers op een goede manier te kunnen laten studeren naast hun professionele carrière. Het vinden van goede partners binnen het voetbal bleek helaas onmogelijk. In Dijdidakt en Saxion Next vond de VVCS uiteindelijk een tweetal partners die mee gingen in de filosofie van de VVCS met als resultaat de VVCS Academy.
 
De eerste opleiding die aan de VVCS Academy door professionele sporters kan worden gevolgd, is de HBO opleiding ondernemerschap Business innovation. De studenten toonden zich na afloop van het eerste college zeer enthousiast.

Joost Broerse: “Een zeer geslaagd eerste college. Wel even wennen aan de virtuele klas, maar dit werkt prima”. Johan Plat en Steef Nieuwendaal vallen hem bij: “Het was heel duidelijk en zeer interessant”.

Ivar van Dinteren, Joost Broerse, Bas van den Brink, Martijn van Strien en Johan Plat tijdens de presentatie van de VVCS Academy