VVCS trapt af met eerste districtsvergadering in Eindhoven

13 november 2007

Traditioneel in de maand november zijn de regiovergaderingen die gehouden worden op drie verschillende locaties in het land. In aanloop naar de algemene ledenvergadering die op 21 januari 2008 plaats zal hebben, vond gisteravond de eerste ledenvergadering plaats in Eindhoven.

In Eindhoven kwamen de delegaties van de diverse zuidelijke clubs samen om hun goedkeuring te geven aan het beleid dat de VVCS het afgelopen seizoen heeft gevoerd. Na de financiële verantwoording over het seizoen 2006/2007 door VVCS directeur Louis Everard, gaf voorzitter Danny Hesp een overzicht van de activiteiten van zowel de VVCS als de CSR in het afgelopen seizoen.

Onderwerpen die werden besproken waren o.a. de nieuwe bestuurssamenstelling, diverse namens de spelers gevoerde juridische zaken en de plannen voor de uitbreiding van de maatschappelijke begeleiding voor voetballers, plannen die inmiddels zijn uitgemond in de Stichting Schuldhulpverlening en de VVCS Academy. Met de wederom goede resultaten van Team VVCS, de overeenkomst tussen FIFPro en FIFA en ten slotte werkzaamheden van de CSR werd de presentatie afgesloten. Wat volgde was een gezellige borrel en gezamenlijk diner.