Piet Velthuizen verlengt contract bij Vitesse

11 december 2007

Vitesse heeft het tot 2010 lopende contract van doelman Piet Velthuizen opgewaardeerd en met een jaar verlengd tot 2011. Velthuizen toonde zich zeer tevreden met deze blijk van waardering.

Algemeen directeur Paul van der Kraan was blij dat met de ondertekening van het nieuwe contract de geruchten over een transfer van Velthuizen naar een andere club de wereld uit waren: ‘Piet is een enorm talentvolle doelman, die we zelf hebben opgeleid en waar we zo lang mogelijk van willen genieten.’ 

 

Ook Velthuizen zelf was zeer content met de nieuwe verbintenis: ‘Ik weet dat er belangstelling voor mij was, maar ik heb altijd gezegd dat ik het uitstekend naar mijn zin heb in Arnhem. Ik kan mij bij Vitesse verder ontwikkelen en ben heel blij met deze blijk van waardering.’

Piet Velthuizen wordt bij de VVCS begeleid door Louis Laros.