7 (oud-)profvoetballers geslaagd voor opleiding Personal Trainer Pro

6 maart 2018

Vorige week zijn zeven (oud-)profvoetballers geslaagd voor hun opleiding Personal Trainer Pro. De deelnemers die geslaagd zijn, komen voort uit de eerste lichting die via de VVCS Academy gestart is met deze opleiding. De overige vijf deelnemers hebben ervoor gekozen om wat meer tijd te nemen om hun opleiding af te ronden.

De eerste lichting is in januari 2017 gestart met deze voor de VVCS Academy nieuwe opleiding. In samenwerking met opleidingspartner Start2Move is een traject uitgezet waarin de deelnemers in iets meer dan een jaar hun diploma Personal Trainer Pro kunnen behalen. De opleiding bestaat uit de onderdelen Fitnesstrainer A, Sport & Voeding, PT Business en Fitnesstrainer B.

Met het afronden van dit laatste onderdeel, hebben Feyo Glim, Erik Quekel, Anthony v/d Hurk, Ivo Rossen, Lars Nieuwpoort, Nando Wormgoor en Robbie Haemhouts nu dus hun felbegeerde diploma binnen. Aangezien er veel vraag is naar personal trainers die zelf (oud-)topsporter zijn, biedt dit diploma voor hen dan ook genoeg kansen voor een mooie maatschappelijke carrière. Enkele van hen zijn zelfs al aan het werk als personal trainer.

En juist om die reden is de VVCS Academy destijds begonnen met deze opleiding. De eerste lichting is dan ook een uitstekend voorbeeld voor overige profvoetballers. Niet voor niets zijn er in het huidige seizoen alweer zestien (oud-)profvoetballers gestart met deze opleiding. Wij willen de eerste lichting dan ook bedanken voor hun inzet en de geslaagden feliciteren met dit prachtige resultaat.