Team VVCS verslaat TOP Oss.

5 juli 2008

Team VVCS heeft, onder toeziend oog van vele scouts, in haar eerste wedstrijd een verdiende zege behaald op eerste divisie club Top Oss. Met verzorgd combinatievoetbal werd Top Oss in de eerste helft langdurig onder druk gezet, wat resulteerde in een 1-0 ruststand. Doelpuntenmaker Marcio Junqueira kon de bal van dichtbij inschieten na één van de vele messcherpe aanvallen van team VVCS.

Tijdens de tweede helft zette team VVCS het goede spel voort. In de slotfase werd dit bekroond met een fraaie treffer van Robin Muller van Moppes. Trainer Henk Wisman was na afloop zeer tevreden over het spel van het team: “Met deze ploeg kan je zo de eerste divisie in, veel spelers verdienen op basis van het getoonde spel een contract bij een betaald voetbal organisatie.”

Aanstaande maandag staat de volgende wedstrijd op het programma. Om 15.00 uur zal Team VVCS aantreden tegen het Roemeense CS Otopeni op sportcentrum Papendal.