Vereniging van Contract Spelers                                                                                                            

Ook in het buitenland ben ik lid. Van de VVCS.

De VVCS en ik.
Een sterk team.

Ook in het buitenland een goed contract.
Door de VVCS.

Mij voorbereiden op een tweede carrière doe ik zelf. Met de VVCS.

Via Team VVCS fit het seizoen gestart bij een nieuwe club. Service
van de VVCS.

Ik stimuleer mijn spelers zich te ontwikkelen.
Net als de VVCS.

Nadat gisteren bleek dat de leden van de Centrale Spelersraad unaniem bereid zijn om, indien hun veiligheid en gezondheid gewaarborgd kan worden, de competities in het Nederlands betaald voetbal uit te spelen, hebben wij ook gepeild onder de aanvoerders in de ere- en eerste divisie.

De meeste aanvoerders binnen de eredivisie zijn het volledig eens met de CSR.

In de eerste divisie volgt een hele forse meerderheid van de aanvoerders het standpunt van de CSR. Uiteraard geldt ook voor hen de toevoeging “mits de veiligheid en gezondheid van de spelers gewaarborgd wordt”.