ICT vaardigheden / Website bouwen

De mogelijkheden met online media lijken wel onbegrensd! Of je nu zakelijk of privé de mogelijkheden van het internet meer wilt benutten in elk geval kom je tijd tekort. Er is ongelofelijk veel mogelijk. Je kunt nu zelf snel een website maken, je kunt “vriend” worden op één van de bijna talloze social media, je kunt documenten, video’s en foto’s delen. Wellicht heb je het idee ooit een webwinkel te beginnen. Hoe zorg je dan dat jij gevonden wordt? Hoe zorg je dat juist jouw video wordt bekeken? Hoe kun je eventueel online samenwerken met anderen? Deze cursus bied je een rode draad én geeft jou de mogelijkheden de online media zakelijk te benutten.

Voor wie?
De cursus is bestemd voor iedereen die privé of beroepsmatig te maken heeft met de toepassing van online media en de kennis daarover wil uitbreiden inzetten of in zakelijke activiteiten.

Gewenste vooropleiding
Je dient jouw computer goed te kunnen bedienen en affiniteit met ICT te hebben.

Cursusduur
14 weken waarin je 13 lesbijeenkomsten volgt van gemiddeld anderhalf uur.

Hoe werken we?
De cursus bestaat uit lesbijeenkomsten en cursusmateriaal dat je digitaal krijgt aangeboden in een aantal interactieve e-learningmodules. je houdt daarnaast digitaal contact met jouw docent. Je kunt grote delen van de cursus zelfstandig volgen op het tijdstip dat jou het beste uitkomt.

Resultaat
Je hebt een stevige basis voor wat betreft ICT-vaardigheden. Je kunt zelf een website en een weblog opzetten. Je bent in staat snel met anderen online samen te werken.

Certificering
Na de laatste les maak je een online toets. Na voldoende resultaat krijg je een
certificaat. Met dat certificaat krijg je vrijstellingen binnen de opleiding Hbo Topsportmanagement en ondernemen (2 ECTS).

Huiswerkbelasting
Je moet rekening houden met 4 uur oefenen per week.

Vervolgopleiding
Hbo Topsportmanagement en ondernemerschap.

Startdata
De meeste cursussen starten meerdere keren per jaar.

Jouw investering
Het cursusgeld bedraagt € 575,= . De prijs is inclusief studiemateriaal en deelname aan het examen.

Programma
Schrijven en digitale media;
Website maken en optimaliseren;
Weblogs;
Integratie met social media.

Meer informatie, advies en inschrijving
Heb je vragen over de cursus of wil je jezelf inschrijven, bel voor meer informatie Arjan Ebbinge (06-42298097) of mail naar academy@vvcs.nl.

Direct inschrijven