Opleiding Personal Trainer PRO

Wil jij aan de slag als (zelfstandig) erkend Personal Trainer? De meest uitgebreide en complete opleiding Personal Trainer Pro van opleidingspartner Start2Move is geschikt voor de ambitieuze profvoetballer die als erkend Personal Trainer zelfstandig aan de slag wil met diverse doelgroepen met specifieke klachten en/of wensen.

Na succesvolle afronding van deze opleiding ben je in het bezit van de Europees erkende Fit!vak diploma’s Fitnesstrainer A en B en heb je tijdens het onderdeel Sport en Voeding geleerd om specifieke (sport)voedingsbegeleiding aan te bieden. Daarnaast zal het onderdeel Personal Trainer Business je voorbereiden om als Personal Trainer je eigen bedrijf op te zetten.

Inhoud Opleiding:
1. Fitnesstrainer A (11 lesdagen of 14 avonden)
2. Fitnesstrainer B (8 lesdagen of 10 avonden)
3. Sport en Voeding (On demand)
4. Personal Trainer Business (On demand)

De 4 onderdelen uit deze opleiding bestaan uit een afwisseling van theorie (o.a. krachttraining, voeding, blessures, testen en meten, klantbegeleiding) en praktijk en worden exclusief aangeboden aan leden van de VVCS. Naast de reguliere lesdagen heb je o.a. toegang tot de online leeromgeving met diverse video’s, powerpoints, een online oefentool en kun je gratis deelnemen aan diverse webinars.

Kijk voor de uitgebreide mogelijkheden op: https://www.start2move.nl/vvcs

Vooropleiding
Er is geen specifieke vooropleiding vereist.

Praktische informatie
• 25 lesdagen verspreid over ca. 1 jaar, als dag- of avondopleiding
• De opleidingen worden op diverse locaties in Nederland verzorgd*
• Diverse startdata
• Zelfstudie ca. 4-6 uur per week
• Stage ca. 2-3 uur per week
* Het is mogelijk om lesdagen kosteloos op een andere locatie of “online” in te halen.

Diploma’s en carrière mogelijkheden
Na afronding van de volledige opleiding heb je het hoogste Europees erkende diploma Personal Trainer (niv. 4) en is het mogelijk (zelfstandig) aan de slag te gaan als Personal Trainer. Bovendien ontvang je het certificaat Sport en Voeding en Personal Trainer Business. Er is op dit moment een grote vraag naar erkende Personal Trainers in heel Nederland. Dit diploma biedt volop kansen om direct of na je voetbalcarrière aan de slag te gaan.

Kosten
De volledige opleidingskosten inclusief cursusmaterialen en examens bedragen €3.095,00 (bij betaling ineens). Betalen in termijnen is uiteraard ook mogelijk. Kijk voor de uitgebreide mogelijkheden op: https://www.start2move.nl/personal-trainer-pakketten/pro#page_block_4

De opleidingskosten zijn inclusief gratis 3-daagse cursus Conditietrainer Voetbal (9 KNVB licentiepunten) of 2-daagse cursus Hersteltrainer Voetbal (6 KNVB licentiepunten).

Als lid van de VVCS heb je recht op een teruggaaf van jouw studiekosten van 10%, bovendien ontvang je een extra korting van 10% op het totaalbedrag onder vermelding van actiecode S2M-VVCS10 op het aanmeldformulier op de site van Start2Move.

Meer informatie, advies en inschrijving
Heb je vragen over de opleiding of wil je jezelf inschrijven, bel voor meer informatie Arjan Ebbinge (06-42298097) of mail naar academy@vvcs.nl

Direct inschrijven