Vereniging van Contract Spelers                                                                                                            

Ik volg de adviezen van mijn coach. En van de VVCS.

Ook in het buitenland was ik lid. Van de VVCS

Ik stimuleer mijn spelers zich te ontwikkelen. Net als de VVCS

Nog geen club en toch fit het seizoen beginnen. Dankzij de VVCS.

Ook in het buitenland een goed contract. Door de VVCS

Mij voorbereiden op een tweede carrière doe ik zelf. Met de VVCS.

Taaltrainingen

Zakelijk Nederlands
De cursus is bedoeld voor iedereen die beroepsmatig met correspondentie bezig is en de eigen vaardigheden willen verbeteren.

Engels
Iedereen die voor zijn werk contact heeft met buitenlandse relaties dient te beschikken over een mondelinge, schrijf- en luistervaardigheid van het Engels. In deze cursus behandelen we deze drie communicatieve vaardigheden op een gevarieerde en interactieve wijze. Je breidt jouw bestaande kennis van het Engels uit en richt je met name op het zakelijk gebruik. De cursus frist jouw middelbare school kennis op en traint jou in het Engels. Je sluit deze korte cursus af met een toets. Bij voldoende resultaat ontvang je een bewijs van deelname.

Spaans
Steeds meer voetballers die voor hun werk contact hebben met buitenlandse relaties dienen te beschikken over een mondelinge, schrijf- en luistervaardigheid van het Spaans. In deze cursus behandelen we deze drie communicatieve vaardigheden op een gevarieerde en interactieve wijze. Je breidt jouw kennis van het Spaans uit en richt je met name op het zakelijk gebruik in jouw branche. De cursus frist jouw middelbare school kennis op en traint jou in het Spaans. Je sluit deze korte cursus af met een toets waarna je bij een voldoende een bewijs van deelname ontvangt.