Taaltrainingen

De VVCS biedt diverse taaltrainingen aan. De cursus is bedoeld voor iedereen die beroepsmatig met correspondentie bezig is en de eigen vaardigheden willen verbeteren.

Taaltraining Engels

Iedereen die voor zijn werk contact heeft met buitenlandse relaties dient te beschikken over een mondelinge, schrijf- en luistervaardigheid van het Engels. In deze cursus behandelen we deze drie communicatieve vaardigheden op een gevarieerde en interactieve wijze. Je breidt jouw bestaande kennis van het Engels uit en richt je met name op het zakelijk gebruik.

De cursus frist jouw middelbare school kennis op en traint jou in het Engels. Je sluit deze korte cursus af met een toets. Bij voldoende resultaat ontvang je een bewijs van deelname.

Meer info

Taaltraining Spaans

Steeds meer voetballers die voor hun werk contact hebben met buitenlandse relaties dienen te beschikken over een mondelinge, schrijf- en luistervaardigheid van het Spaans. In deze cursus behandelen we deze drie communicatieve vaardigheden op een gevarieerde en interactieve wijze. Je breidt jouw kennis van het Spaans uit en richt je met name op het zakelijk gebruik in jouw branche.

De cursus frist jouw middelbare school kennis op en traint jou in het Spaans. Je sluit deze korte cursus af met een toets waarna je bij een voldoende een bewijs van deelname ontvangt.

Meer info