Vereniging van Contract Spelers

Ook in het buitenland ben ik lid. Van de VVCS.

De VVCS en ik.
Een sterk team.

Ook in het buitenland een goed contract.
Door de VVCS.

Mij voorbereiden op een tweede carrière doe ik zelf. Met de VVCS.

Via Team VVCS fit het seizoen gestart bij een nieuwe club. Service
van de VVCS.

Ik stimuleer mijn spelers zich te ontwikkelen.
Net als de VVCS.

Na een dienstverband van 29 jaar gaat Ad Dieben de VVCS verlaten. We zijn dankbaar voor alles wat Ad heeft betekend voor de VVCS en de rechten van profvoetballers in het bijzonder. Zowel bij de mannen als bij de vrouwen.

Het pensioen van Ad werd afgelopen vrijdag feestelijk ingeluid met een mooi diner, op een boot door de grachten van Leiden met alle collega’s.

VVCS directeur Louis Everard: “We zullen Ad gaan missen om zijn grote kennis van zaken, zijn doortastendheid en bovenal als fijne en loyale collega. Geniet van je welverdiende pensioen, Ad, en tot gauw!”