Begeleidingsteam verwelkomt Martijn Kaars

18 januari 2016

Martijn Kaars, de talentvolle aanvaller van Ajax B1 laat zich per direct begeleiden door het begeleidingsteam van Soccer Vision/VVCS.

De spits die ook prima vanaf de vleugel kan spelen was tot het afgelopen weekeinde in de eerste seizoenshelft al goed voor 15 doelpunten in officiële wedstrijden. Dit weekeinde bij de hervatting van de competities kwamen daar nog eens 3 doelpunten bij. Kaars scoorde eerst bij de A2 waar hij in de basis startte de enige goal voor Ajax om vervolgens na de rust bij de B1 in te vallen en een 0-1 achterstand mede door 2 goals om te draaien in een 4-3 overwinning. Beide tegenstanders waren toevallig FC Volendam van wie Martijn Kaars in 2014 werd overgenomen nadat hij in de C1 al veel indruk maakte.

Martijn Kaars: ”Ik heb een heel goed gevoel overgehouden aan het gesprek dat ik met het begeleidingsteam heb gehad. De benadering en insteek past perfect met wat ik voor ogen heb. Met mijn familie was ik er dan ook snel uit dat de professionele begeleiding die ik krijg een meerwaarde zal zijn om goed te presteren op het veld. Feit is ook dat ik te maken krijg met allemaal oud spelers die het nodige hebben meegemaakt en die mij kunnen helpen in het maken van de juiste keuzes.”

Team Soccer Vision/VVCS  is verheugd met de keuze van Martijn en kijkt uit naar een succesvolle samenwerking.