Vereniging van Contract Spelers                                                                                                            

Ook in het buitenland ben ik lid. Van de VVCS.

De VVCS en ik.
Een sterk team.

Ook in het buitenland een goed contract.
Door de VVCS.

Mij voorbereiden op een tweede carrière doe ik zelf. Met de VVCS.

Via Team VVCS fit het seizoen gestart bij een nieuwe club. Service
van de VVCS.

Ik stimuleer mijn spelers zich te ontwikkelen.
Net als de VVCS.

Na 15 jaar voor de VVCS te hebben gewerkt gaat oud-voorzitter Danny Hesp voor een nieuwe uitdaging.

Hesp: ”Het zijn mooie, leerzame en vooral gezellige jaren geweest met een fantastisch team voor een prachtige organisatie en ik heb veel ervaring mogen opdoen. Het is nu tijd om aan een nieuw hoofdstuk te beginnen. Ik wil collega’s, bestuur en spelers bedanken voor het jarenlange vertrouwen en de prettige samenwerking en wens hen al het goeds. Het is een fantastische periode geweest.”