Davy Pröpper verlengt contract bij Vitesse

5 juni 2014

Davy Pröpper heeft een nieuw driejarig contract getekend. De 22-jarige middenvelder, die al sinds 2002 voor Vitesse uitkomt, heeft zich hiermee tot juni 2017 aan Vitesse verbonden.

Het oorspronkelijk contract liep t/m juni 2015. De geboren Arnhemmer speelde een sterk seizoen met 33 wedstrijden waarin hij 6 keer scoorde.  Bovendien werd hij in november door bondscoach Louis van Gaal geselecteerd voor de selectie van het Nederlands elftal.

Davy Pröpper “Ik ben hartstikke blij. We gingen voor bijtekenen en nu zijn we er uit. De eerste gesprekken dateerden al van het begin van het seizoen. Voor mij was het belangrijk om te weten hoe het plaatje er volgend jaar uit komt te zien en daar heb ik alle vertrouwen in. Afgelopen seizoen was mijn beste seizoen. Zo wil ik doorgaan want voor mij gevoel ben ik nog niet klaar hier”, zei Davy Pröpper.
Technisch directeur Mo Allach: “Davy heeft een uitstekend seizoen gekend. Zijn kwaliteiten zijn overduidelijk en hij heeft zich ontwikkeld tot een bepalende speler. We zijn blij dat een goede voetballer en een jongen van de club zich herkent in de plannen en voor drie jaar bijtekent.”

Davy Pröpper werd in de onderhandelingen bijgestaan door Louis Laros van de VVCS.