Davy Pröpper: ‘Ik waardeer wat ik hier heb’

11 februari 2020

Davy Pröpper verlengde vorige week woensdag zijn contract bij Brighton & Hove Albion met twee jaar. De 28-jarige middenvelder uit Arnhem ligt nu tot medio 2023 vast bij de club uit het zuiden van Engeland, waar hij samen met zijn gezin goed op zijn plek is. ‘Ik ben ambitieus, maar ik ben ook erg tevreden met wat ik hier heb.’

De club en Pröpper hadden al geruime tijd de intentie om samen door te gaan. Deze week werd onder toeziend oog van zijn zaakwaarnemers Louis Laros en Patrick van Diemen een handtekening gezet onder zijn nieuwe verbintenis. ‘Ik ben ambitieus, maar ik ben ook erg tevreden met wat ik hier heb. Mijn gezin heeft het hier goed en ik ben ook op mijn plek bij deze club. Natuurlijk heb ik de ambitie om ooit misschien nog bij een grotere club te spelen, maar ik waardeer wat ik hier heb en voel het vertrouwen van de technische staf en de supporters. Dat geeft mij een goed gevoel.’

Klik hier om het volledige artikel te lezen op de website van Soccer Vision.